Térformáló Stúdió

Egy jól megtervezett lakásbelső nem csupán a legújabb lakberendezési divat vagy irányzat megvalósításáról szól – tükröznie kell tulajdonosának egyéniségét, szokásait és mániáit, érdeklődési körét és ízlését. Az otthon emlékekből és élményekből táplálkozik, fejlődik és átalakul, alkalmazkodik a múló időhöz és az újabb szükségletekhez. Egyes szobák csendes, családszerető egyéniségekről mesélnek, mások gyakorlatias, dinamikus emberekről, akik kedvelik a társaságot és a városi életet és vannak olyanok is, amelyek érzékeny, romantikus álmodozók birodalmai. De az otthonok nem csak a kirakat szerepét töltik be, hiszen napról napra bennük élünk, így életbe vágóan fontos, hogy a berendezési tárgyak és a díszítőelemek összhangban legyenek tulajdonosukkal, megfeleljenek az elvárásainak és álmainak, egyéni életszemléletének.

Lakberendező stúdiónk megbízásai között főleg családi házak, lakások találhatók meg, de tervezünk szépségszalonokat, bemutató termeket, üzleteket is.
Az elmúlt évek több, mint 5000 négyzetméternyi tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy terveinkre a modern letisztultság, a jól funkcionáló, kényelmes terek megalkotása és az otthonos, kellemes hangulatok a jellemzők.
Tervező társaimmal igyekszünk megbízóinkat minél jobban megismerni, hogy a hozzájuk legjobban illő, egyéniségükre, igényeikre szabott egyedi terveket tudjuk nekik átnyújtani.